Pikavalikko

Ota yhteyttä

Elina Nieminen
Liivelahdentie 5,
17800 Kuhmoinen
Puh. +358 ( 0 ) 40 6882840
E-mail: info@luhka.com
www.luhka.com

Navigoi

Luhka | Kauppa
17157
page,page-id-17157,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.3.1,vc_responsive

Kauppa

peittoja2

Tilaaminen

Luhkan vilttejä voi ostaa Madeby Helsinki verkkokaupasta. http://madeby.fi/info/madeby-helsinki Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse tilauksen jälkeen ja lähetysvahvistuksen kun tilauksesi on lähetetty. Tilauksesi käsitellään ja toimitetaan kahden työpäivän kuluessa suomen sisäisesti. Ulkomaille noin 6-10pv. Jos et ole varma, onko kauppa onnistunut tai et saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnat ja toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilausten hintaan alle 200 € ostoksissa. Toimitus on ilmainen yli 200 € ostoksilla. Tilaukset lähetetään DPD tai Itella postitse.

tyynija
rintaneula

Tuotteen palauttaminen

Toivomme että olette tyytyväisiä Luhka tuotteeseen. Jos jostain syystä, et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa ostetut tuotteet viidentoista (15) päivän kuluessa siitä päivästä lähtien jolloin olette ne vastaanottaneet. Tuotteet on palautettava käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Kun olemme saaneet ja hyväksyneet palauttamasi tuotteen, annamme hyvityksen tuotteista maksutavan mukaisesti. Hyvitämme toimituskulut jos tuote jonka olemme lähettäneet sinulle on väärä tai viallinen.